Fritid og Hobby

Har mange bolde i luften

Jeg har rigtig mange bolde i luften lige for tiden, og det har noget at gøre med, at jeg er begyndt på sådan en iværksætter-uddannelse, og det er jeg helt vildt glad for. Derfor har jeg startet min egen webshop, og det går egentlig meget godt, kan jeg godt sige jer. Gider ikke lige være helt konkret, for det er vist aldrig godt at vise sine regnskaber og sådan noget, men jeg kan da sige så meget som, at det hele kører, og jeg tror, det her bliver min levevej resten af livet.

Nå, men ellers så har jeg lige snakket med et firma om en pick and pack løsning, og det er helt vildt fedt. Jeg er ret glad for det, for jeg er virkelig tilfreds med deres service. Og det kan man jo ikke klage over, så det lader jeg være med, hehe.

Nu vil jeg gå mig en tur – vi ses.