Børn, Overlevelsestur

Har været i alkoholbehandling i Tjele.

Efter at jeg blev skilt og efterfølgende mistede mit arbejde, så ret hurtigt blev det hverdag, at sidde og drikke bajere og senere nogle stærkere varer med venner og tilfældige i min lejlighed. Jeg lagde faktisk ikke selv mærke til det før end at jeg bare skulle have 20-25 øl + læse hverdag. Men det største slag i ansigtet var da jeg fik et brev fra statsamtet om møde hos dem da min eks ikke længere mente at det var forsvarlig at have min søn på besøg hver tredje uge.

Det er nu halvandet år siden og det var virkelig et vake up call for mig og i dag så takker jeg vel egentligt min eks for at have sat det hele i gang. Jeg kom gennem min læge på afgiftning ovre i Jylland, se mere her, og efter 6 mdr. der, så går jeg stadig til kontrol hos lægen, lige som at jeg går til møde i AA. to gange om måneden. Det hele har gjort at jeg nu kan se min søn igen og har fået en sidste chance fra min eks. Så nu går jeg alt hvad jeg kan for ikke at falde i igen og miste min søn, men det er en hård kamp.