Lån, Penge

Her skriver jeg bare igen

Hey hey, og godt at se jer.. Jeg kan ikke se jer, men det lød fedt, ikk? Det synes jeg selv det gjorde, og det vigtigste er faktisk hvad jeg synes, ej det er det faktisk ikke. Det allervigtigste er faktisk lige præcis hvad I synes om mine indlæg, for hvis der ikke er nogen der gider læse det, så kan det hele jo være totalt ligegyldigt. Det er virkeligt ikke sjovt at have sig en blog uden læsere, og jeg er meget mere end normalt taknemmelig fordi i gider holde ved, og holde mit humør så højt oppe! Tak for faen. Tak.

 

Kender I det der med at man læser noget spændende? Jeg læste her tidligere i dag lidt om lån uten sikkerhet og jeg kan slet ikke forstå, hvorfor man ikke gør noget mere ved sådan noget, for det er godt nok smart. Det ellers ikke noget jeg gør mig så meget i, altså det der med at låne.

 

På gensyn venner.