Fritid og Hobby

Hundetræning i skoven

Hej hej derude 🙂

 

I weekenden skal jeg og hunden en tur ud i skoven, så står den nemlig på hundetræning, og nu har jeg endeligt fundet et sted hvor jeg kan få en Frontline combo, så det er jo skønt. Så er det bare med at komme igang.

 

Jeg elsker jo hunde, og alle mine hunde har altid været meget godt opdraget, så det skal min nye hund Mollie også være. Jeg giver mig masser af tid til at træne mine hunde. Det er rigtig vigtigt hvis du spørger mig.

 

Det nytter ikke noget at have en hund hvis ikke at den kommer når du kalder eller hvis den hopper op af dine gæster eller kør af alle der går forbi den, det er ikke sjovt for dig og det er ikke sjovt for din hund! Og det er heller ikke sjovt for andre mennekser.. Der er nemlig mange der er bange for store hunde, og det kan jeg godt forstå hvis man har haft dårlige oplevelser med hunde.