Ikke kategoriseret

Huset skal have en ordentlig omgang renovering

 

Ja, der er meget på programmet for tiden. Det er sådan, at huset står og skal have en omgang renovering om lidt, og det er da noget, som jeg glæder mig til, at der kommer til at ske. Det er jo i Viborg, vi bor, og vi har besluttet os for, at det er nogle fra Silkeborg, som der skal komme og ordne det. Det er en ting, som der er helt sikkert, kan jeg godt love jer for.

Nå, men tror ellers bare, at jeg vil bruge dagen på at hygge mig. Det er noget, som jeg godt kan lide, og det er der rigtig mange grunde til, så det er jo fedt nok, kan man sige. Det er dog også sådan, at jeg ikke kan gå lige nu, for jeg har meget ondt i mit ben. Det er rigtig dejligt – NOT. Jeg gider det ikke, og jeg kunne godt tænke mig, at der snart skete noget på den front.