Børn, Fritid og Hobby

Ikke en hvilken som helst bamse

Min ven mads, han har verdens sejeste bamse, som ligner en stor banjo, men istedet for strenge, så har den knurhår, som man kan hive i, og så spiller den en banjo melodi. Og den er både formet som en banjo, men også lidt som en søhest, som kan flyve over alle ting i hele verden.

Mads har en meget vild fantasi, og jeg må indrømme, at jeg synes hans bamse er totalt sej. Den ligner faktisk også lidt en dåsecola, hvis man kigger på den imens man kniber øjnene sammen. Knurhårerne kan også bruges til at rense tænder med, siger Mads, men det tror jeg ikke rigtig på, og har i hvert fald heller ikke lyst til at prøve det..

Hvis jeg kunne vælge en hvilken som helst bamse i hele verden, så tror jeg gerne at jeg vil have en formet som en sky, sådan en sky, som er formet som en krokodille, der spiller på sav. Så kunne man kalde den for Misto.