Overlevelsestur

Ikke som i gamle dage

Hej hej allesammen

 

Er det bare mig, eller bliver står hele byen snart til ombyg?

 

I weekenden gik jeg en tur gennem København som i gamle dage var en yderst charmerende by, men nu syntes jeg at hele byen er et stort ombyggeri. Det kan selvfølgeligt godt være at alle de gamle bygninger er sundhedsskadelige, eller at de er ved at falde sammen, og så forstår jeg jo godt at man bygger om. Jeg syntes dog bare at det er synd at de allesammen bygger i et moderne og koldt design, fremfor at holde sig til det gamle, rustikke og charmerende design der gør kbh til den by den er..

 

Jeg håber at steder som christianshavn og nyhavn får lov at stå, også selvom at det ikke længere er muligt er bo i bygningerne, så er de stadig et godt stykke historie fra byens gamle stunder. Vores verdenskendte HCAndersen boede jo i nyhavn og det ville jo være synd at rive den bygning ned som han i sin tid boede i. Ikk sandt?