Fritid og Hobby

Inspiration til hygge i julen

Hej alle sammen!

Jeg har lige brugt lidt tid på at kigge lidt rundt på nettet, for at finde på et eller andet hyggeligt som kæresten og jeg kan gøre for os selv her i julen. Det er jo pivende koldt udenfor, og så er det bare så vigtigt at huske hyggen, for ellers bliver det sgu lidt for trist. En af de ting, som især har vagt lidt interesse er en parmassage. Hvis det er noget jeg bare elsker, så er det helt sikker massage. En ting der måske lige kan toppe at få en massage, er måske hvis jeg får den sammen med min kæreste. Tror bare der er et eller andet ekstremt dejligt afslappende ved at ligge der sammen med sin kæreste og få en massage. Jeg fik idéen til parmassage herfra. Det er en alletiders lille anbefaling, og jeg kommer i hvert fald hel sikkert til at bruge den.

Udover en omgang parmassage, så tror jeg bare at det meste af hyggen kommer til at foregå på sofaen, med tæpper, varm kakao og en masse serier på flimmerkassen. Jeg kan bare slet ikke vente til at det bliver juleferie, for så skal jeg nemlig bare hygge mig så hamrende meget derhjemme. Ihhh hvor bliver det godt. Glædelig jul, folkens!