Håndværk

Isolering her i Randers?

Hej davs,

 

Nu vil jeg lige fortælle jer en lille ting, som jeg har gået og grublet en smule over her det sidste stykke tid.

 

Nu når det er blevet så dælens koldt her i Danmark, og min varmeregning ikke altid lige er lige lille, så har jeg faktisk gået og overvejet, om det kan have noget at gøre med min den isoleringen eller sådan noget.

Jeg har ikke lige alverdens forstand på sådanne sager, men der er alligevel lidt der siger mig at det godt kunne være det – kan i hvert fald ikke lige se hvad det ellers skulle være.

Tidligere i dag da jeg sad og læste lidt om isolering i Randers, du kan se det her, der fandt jeg i hvert fald ud af at jeg tror jeg vil prøve at forhøre mig et par steder, for det kan da næsten kun være det.

Så er det lige nu at jeg vil pakke skriveriet sammen, og så lige snuppe en tur ud i det dejlige kolde Danmark, og måske lige tage hunden med en tur på stranden – det kan han jo så godt lide.

 

Det var alt, venner. Snakkes ved.