Håndværk

Jag har haft elektrikere på besøg i Lejre

Hej alle. Lige en lille opdatering herfra. Jeg er jo som i sikkert ved, flyttet til Lejre, og her er simpelthen så hyggeligt. Det er derfor jeg er flyttet hertil. Jeg har fået mig et lille fint hus, men jeg har bare haft brug at få lidt ekstra hvidevarer i Lejre, og det er altså noget der er total fedt. For jeg havde kun sådan et megalille køleskab før, men nu er det blevet meget større, og jeg fik det installeret og alt muligt. Det er jeg rigtig glad for, for nu kan jeg lave en hel masse mad og fryse det ned. Det er superduper!   Jeg har forresten også fået tjekket mine el-installationer, og det er blevet rigtig godt – http://www.stenbaekandersen-el-center.dk/. Det er nemlig sådan at der er ulovligt at gøre sådan noget selv, så det har jeg ikke gjort. Nu fungeret det hele i mit hus bare perfekt og det er jeg rigtig taknemmelig for. Det kan jeg godt love jer for!   I må ha’ det !!!