Fritid og Hobby

Jeg er begyndt på ny skole

Jeg er begyndt i en ny skole, da den gamle ikke rigtig var mig. Det ligger på Sjælland, og lige nu pendler jeg, men det er både besværligt og dyrt, så derfor har jeg fundet mig en lejlighed. Jeg har bare det problem, at jeg ikke lige har en bil, så jeg kan ikke rigtig flytte selv, og det irriterer mig lidt, men derfor skal jeg have fundet mig en der kan hjælpe med noget flytning i Vestjylland. Jeg tror, at jeg prøver at høre min onkel, for han plejer altid godt at ville gøre den slags for mig. Han er en virkelig herlig mand, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg er i familie med ham, kan jeg godt love jer for.

Ellers skal jeg lige ned og hente mit vasketøj, inden jeg går i seng, for jeg er godt nok træt, men der er stadig gang i vaskemaskinen.