Ikke kategoriseret

Jeg har det godt

Okay, jeg er blevet virkelig tændt på en ny hobby; at strikke. Det er virkelig fedt, men jeg er ikke så godt til det endnu. Eller jo, det er jeg, men jeg mangler ligesom lidt vildere projekter. Derfor leder jeg efter nogle strikkeopskrifter med isager garn, og det er noget, som jeg har haft svært ved at finde. Garnet har jeg fundet.

Nå, men klokken er vist også tid til at jeg skal lave noget mad, og så skal jeg se lidt fodbold med min kære mand, Henrik. Han er helt vildt fan af fodbold, men jeg går ikke så meget op i det selv. Det vil jeg dog gerne, for det er jjo altid fedt at kunne smalltalke om.

Håber at I har det godt allesammen. Det har jeg. Jeg elsker livet, og det skulle blive rigtig varmt i morgen, så jeg skal på stranden. Det bliver fedt. Så kan det være, at vi fyrer op i grillen.