Friluftsliv

Jeg har købt noget økologisk kød i Slagelse

Jeg elsker virkelig kød, men jeg elsker også dyr. Jeg vil ikke være vegetar, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg udelukkende spiser kød der er økologisk – som det her. Det smager også bedre, synes jeg, og det er jo rigtig fint, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg jo.

Lige nu sidder jeg og ser en rigtig god serie, som jeg virkelig synes er god. Den hedder BoJack Horseman, og det er altåå en af mine yndlingsserier. Det er så fedt. Hehe. Nå, men nok om det. Nu vil jeg gå ind på mit værelse og se en film, for det er lang tid siden, at jeg har set en film, skal jeg sige jer. Det er det virkelig – jeg ved dog ikke helt, hvad jeg skal se for en, men det finder jeg vel ud af.

Vi ses snart igen herinde, venner – det håber jeg da på i hvert fald.