Fritid og Hobby

Jeg har købt et ordentlig parti af e cigaretter

Jeg er stoppet med at ryge, fordi at jeg er begyndt at ryge e cigaretter. Eller, det vil sige, at jeg jo så stadig ryger, men jeg har kvittet de der rigtige cigaretter, for de var simpelthen bare for klamme, synes jeg. Dem kan jeg altså ikke lide, og det er så ulækkert hele tiden at skulle ryge, men det er virkelig svært at komme af med. Hehe. Men nok om det, det er jo godt nok det hele alligevel. Nå, men jeg har jo så købt en hel masse e cigaretter herinde; http://ejuice4you.dk/produktkatalog/6-e-cigaret-og-e-cigaretter-danmarks-bedste-priser/ – de kommer nok snart hjem til mig.

Tror jeg vil gå mig en lang tur, imens jeg tænker over hvad jeg kan gøre for t få min kæreste til at stoppe med at ryge. Det er nemlig lidt irriterende, at hun stadig ryger, når nu jeg ikke kan gøre det. Sådan er det jo. Vi ses.