Ikke kategoriseret

Jeg har lige fået mig nogle nye gulvtæpper

Hej med jer. Jeg har været inde i en butik, som der ligger i Næstved på Sjælland for at købe mig nogle nye gulvtæpper, og jeg glæder mig helt vildt meget til, at det bliver en realitet – altså, at jeg får dem lagt. De er rigtig fine, og jeg kan godt lide, når man har en masse forskellige gulvtæpper. I kan se dem her, hvis I vil. Altså, nogle af dem.

Går mig lige en tur, for jeg har faktisk fundet en ølkasse af træ – I ved, sådan en gammel én – som jeg gerne vil have. Den stod bare ude på vejen, og det regner lige nu, så jeg tror, det ville være en god idé, hvis jeg fik hentet den, så der ikke skete noget med den. Og desuden vil jeg rigtig gerne have sådan en. Nå, men jeg går mig en tur, for jeg kan så godt lide at være ude, når det regner – og jeg har jo den undskyldning, at jeg har et formål.