Fritid og Hobby

Jeg kigger på smålån der kan tages på timen

Hej med jer!

Så er det ved at være ferie her i lille dejlige Danmark. Det er bare super fedt. Jeg har selv planlagt lidt camping her i sommerferien, og det er lidt af en tradition med nogle venner, som vi forsøger at holde liv i, men det bliver sværere og sværere efter alle begynder at få kærester og koner. Det er da heldigvis lykkes os at arrangere det igen i år, så det er vi ret glade for.

Jeg har tænkt på at tage mig et lille lån, så jeg kan få det hele til at løbe rundt uden noget knas her i ferien. Har kigget på denne side: http://www.rask-laan.com/smaalaan-paa-timen/ for at danne mig et overblik over, hvad det egentlig er for nogle forskellige lån, som man kan få sig. Jeg har ikke lige så super meget forstand på de forskellige lån, så det er meget rart, at man lige kan se hvad der egentlig er af forskellige lån.

Nu vil jeg lige gå lidt i tænkeboks over de her lån.