Ikke kategoriseret

Jeg leder efter nogle, der kan udføre møbelpolstring

Jeg er rigtig glad for tiden, for det er lykkedes mig at finde stellet til nogle stole, som jeg altid har ønsket mig, hvorfor jeg gerne vil have nogle til at foretage sådan en møbelpolstring, for det ville godt nok være fint, hvis det kunne lade sig gøre. Og det skal helst være i Aalborg eller et andet sted her i Nordjylland, og det er simpelthen fordi, at det er her jeg bor, og så er det jo nemmest, for jeg skal jo selv køre ud med dem, og jeg har ikke en specielt stor trailer. Det drejer sig om otte stole.

Nå, men det skal nok gå det hele jo. For det er sådan en indstilling, som jeg har til alting; det skal nok gå. Især hvis det er noget, som man virkelig kæmper for, så skal det nok bære frugt. Det er en ting, som er helt sikkert.