Håndværker

Jeg skal bruge en god Tømrer i Søborg

Hejsa alle sammen! Jeg har lige købt et gammelt træhus i Søborg og skal bruge en Tømrer til at sætte det lidt mere i stand. Det er ret gammelt så det er virkelig noget som der trænger til en god professionel håndværker hånd så det kan komme til at se super flot ud. Men altså det skal ikke være for dyrt for jeg har ikke uanede mængder af penge. Men hvordan kan man sikre sig en god pris fra en Håndværker ? Er det med at invitere ham over til en snak og måske en kold øl som kan bløde ham lidt op.

Det er aldrig godt at vide hvordan man lige får den bedste pris og det er endnu mindre viden om at man kan få det til den bedste pris overhovedet.

Men altså jeg vil lige gå på prisjagt fra de forskellige og så se om der er priser som ligger i min økonomi.

ABC-lut Totalentreprise

Højmarksvej 32

2860 Søborg

Tlf. 22359192