ferie

Jeg skal have lavet et skur

Jeg går og roder lidt med nogle forskellige projekter her henover sommeren. Derfor har jeg blandt andet kontaktet en tømrer, da jeg skal have lavet mig et lille skur ude i haven, og jeg kan altså ikke rigtig finde ud af den slags ting selv, så det glæder jeg mig til, at der kommer en og gør for mig. Det er fordi, at jeg har så mange haveredskaber, men jeg har ikke noget redskabsskur, så det tænkte jeg, at sommerferien var en god anledning til at få lavet, hehe.

Nå, men ellers så tror jeg, at jeg vil ud og gå mig en tur, for det holder jeg så meget af. I aftes fik jeg noget laks og spise, og det smagte rigtig godt, og jeg er faktisk blevet ganske fin til at lave mad selv, efter konen gik fra mig. Det har jeg ellers ikke været vant til, skal jeg sige jer.