ferie

Jul i udlandet

Heysa!

Skal lige love jer for jeg har det godt i dag. Det er totalt lækkert vejr, eller det er det ikke, men jeg er i godt humør. Det værste jeg kan komme på i dag må være, at sneen er smeltet. Det er altså bare heller ikke i orden, men den kommer jo nok igen på et tidspunkt.

Jeg kan lige så tydeligt huske sidste jul, hvilket var det første og eneste år, at jeg ikke har holdt jul i familiens selskab. Det blev derimod hold i ChiangMai sammen med nogle fine mennesker, som jeg havde mødt på min lille tur rundt i Thailand. Det var godt nok en speciel jul, men det var mega hyggeligt. Det var i hvert fald nok ikke sidste gang, at jeg vil prøve at holde jul i udlandet, for det var godt nok en speciel følelse man havde i kroppen, når man sidder der og holder jul i 30 graders varme – det var faktisk meget rart.

Men nu tror jeg ikke sidste års juleaften skal have mere plads i det her indlæg, selvom jeg kun varmt kan anbefale jer at prøve sådan en jul i et helt fremmed land – det er ret sjovt.

Nu er der kun tre dage til juleaften herhjemme, og jeg er mere end klar til at fejre det sammen med hele min dejlige familie. Jeg har fået æren af at stå for flæskestegen og anden sammen med min søster, og det kommer bare til at være godt. Jeg er virkelig godt til at lave mad, hvis jeg selv skal sige det. Jeg kender ikke andre der kan lave en flæskesteg med sprøde svær, som kan tilfredsstille mig selv.

hej hej.