Ikke kategoriseret

Kan man nu lån penger på dagen

Goddavs og velkommen til folkens!

Det er mig en fornøjelse at kunne skrive dette til jer: God sommerferie til jer alle sammen. Der er nu ikke noget som en sommerferie. Hold nu fast. Det er det allerbedste der findes. Jeg håber virkelig at det bliver rigtig godt vejr i år, for jeg vil nemlig på festival og camping i denne ferie, og så er det altså lige lidt sjovere, hvis vejret er til det. Det er nu også meget hyggeligt når det regner og tordner her om sommeren, kun med undtagelse af når man er på festival. Der er det altså aldrig ret velset med regn.

Nå, men der var faktisk også lige noget, som jeg gerne lige vil vise jer. Jeg har set at man kan låne penger på dagen her http://www.lan-penger-pa-dagen.info/, og det tænkte jeg at der måske var nogen af jer derude, som ville finde interessant. Hvis ikke så bare lad det være. Vi ses snart!