Friluftsliv

Kigger efter brugte biler i Helsinge.

hej allesammen.

Jeg har så længe jeg kan huske tilbage, altid været glad for at opholde mig og færdes i naturen. Da jeg for 6-7 år siden var begyndt at veje for meget, så blev mine weekend ture til skov og strand udvidet til en næsten daglig løbetur ud i naturen. Nu er der bare gået så lang tid og jeg har også anskaffet mig hund i mellemtiden, så nu vil jeg godt have mulighed for at komme lidt længere væk sammen men hunden. derfor er jeg på udkig efter brugte biler i Helsinge og har da også fundet flere på nettet. Da jeg aldrig har ejet en bil før, så er jeg ikke helt sikker på om jeg har mod på at købe en privat, eller om jeg skal finde en forhandler med garanti, se mere her: http://www.oj-biler.dk/brugte-biler, da jeg derved har mulighed for at komme tilbage, hvis købet ikke er i orden. Nu kigger jeg lidt mere inden jeg beslutter mig.