Penge

Kreditkort og GE money bank

Hejsa alle sammen!

Jeg har tænkt mig at kontakte min bank, og høre om jeg ikke kan få mig et nyt kreditkort for det har jeg egentlig altid gerne ville have, for det er altså bare lige lidt smartere sommetider. Jeg er heldigvis også typen der har okay godt styr på mine penge, så jeg ville ikke skulle bekymre mig om at komme til at trække det over eller noget i den stil, for det er jeg ret sikker på ikke ville komme til at ske.

Bryder mig virkelig heller ikke om at bruge penge, som ikke rigtig er mine, så det er i hvert fald ikke noget jeg ville gøre bevidst, det er helt sikkert.
Jeg har hørt nogle af mine venner, om de har  nogle gode forslag til nogle steder, hvor man enten kan få sig et lille lån eller et ordenligt kreditkort, og der var en af mine kammerater der nævne noget om GE money bank – læs om dem her og lige da han sagde det var der noget der ringede. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har set reklamer om det i fjernsynet, eller om jeg har læst om dem et sted, men der var bare noget der sagde til mig, at det kunne godt være. Så det kan godt være, at jeg lige vil undersøge det.

Men som sagt. Godt nytår venner, nu vil jeg have mig en ris-kiks for jeg er på kur.