Penge

Lån 20 år og sådan noget

Hey hey!

Min bedste ven er lige kommet på besøg, og jeg kan godt love jer for, at han har købt sig nogle rigtig seje sko, som jeg i hvert fald rigtig godt kunne tænke mig at have. De er bare så seje.  Han er ikke meget for at sige, hvor meget han lige præcis har givet for dem, men jeg er fuldstændig sikker på, at de ikke er ret billige, hehe.

Jeg tænker lidt på at tage sådan et lån til studerende, for det kunne jeg rent fakta godt lige bruge. Jeg er jo lige flyttet i lejlighed, som de fleste herinde nok ved, hvis I har fulgt med i min blog det sidste stykke tid.  Det er min gode ven som har fortalt mig om det, og jeg synes rent faktisk, at det lyder som en okay idé. Jeg skal ikke kunne sige, hvad jeg lige hel præcist vil købe for alle de pludselige penge, men jeg kan garantere jer for, at det bliver noget rigtig fornuftigt, for I ved jo, at jeg er sindssyg fornuftig!

Skal lige hilse og sige, at det ikke altid lige er lige let af få et lån under 20 år: http://www.billigste-laan-under-25.dk/laan-20-aar, bare lige så i ved det.