Ikke kategoriseret

Lån penger på dagen

Hey! Jeg kan godt lige fortælle jer, at jeg er glad for at jeg er tilbage på bloggen. I har jo nok bemærket at der har været lidt stille herinde det sidste stykke tid. I kan jo nok regne ud af det gode vejr har en smule at skulle have sagt, når det kommer til min tid på computeren. Jeg leder stadigvæk efter en app til min mobil, så jeg kan skrive indlæg fra min iphone, men jeg er ikke helt sikker på om det bliver besværet værd.

Er der nogen af jer der kender noget til en app, hvor man kan poste indlæg fra en WordPress hjemmeside?

Min laptop er desværre rendt ind i nogen gevaldige problemer med batteriet, så den kan max holde strøm i 10-15 minutter uden oplader, og det er jo ikke helt nok til at jeg kan tage den med ud i haven eller skoven, og skrive på min blog. Det er mega irriterende, men jeg har ikke lige penge til at få en ny eller få den repareret. Det kunne være jeg skulle overveje et lån, se de bedste herinde, for det er satme blevet så nemt og lige til.