Lån over nettet

Lån til ferien

Her den anden dag tog jeg i kviklån få at få penge til min rejse sammen med mine venner, som havde planlagt tage til Sunny beach og det kunne jeg da ikke gå glip af. Det er tredje år i træk at vi er afsted, så vi kender det godt og vi ved hvor vil det er. Men jeg tror ikke jeg ville kunne undvære den uge, for det er bare højdepunktet for hele året og går man glip af det så vil man fortryde det igennem hele sit liv. Det kunne jeg ikke tænke mig, så jeg fandt et kviklån der ville låne mig penge nok til turen.

Normalt arbejder jeg som tømre så det er ikke noget problem at få det betalt af, og det bliver det også når jeg kommer hjem, men jeg havde bare ikke lige pengene lige nu. Folk siger det er dumt at tage men, det synes jeg ikke for det gør at man kan nogle ting som man gerne vil, og det er jo ikke en million man skal låne.