Penge

Låne penge til båd

Min ven og jeg har lige fundet en rigtig fed båd, som vi bare må have. Vi har ret så længe ledt efter en båd, som vi kunne købe sammen, og nu har vi endelig nærmest fået kastet en i hovedet til en meget overkommelig pris. Det er bare ikke lige tiden, hvor jeg har alle de penge, som jeg meget gerne ville have.

Derfor har jeg overvejet, om jeg ikke lige skulle finde et sted, hvor jeg kunne få et lån på 50000, og så skal vi ellers bare ud og have den båååd der. Det kunne være vildt fedt, hvis vi lige kunne nå at få båden inden sommeren er helt omme, så vi kan komme ud og straffe havene.

Jeg har aldrig selv haft en båd, men har altid gerne ville have en. Det kunne være ret så fedt. Og det er virkelig en flot båd. Jeg lover, at jeg lige smider nogle billeder op herinde, hvis vi køber den båd.