Håndværk, Natur

lange ture med hunden er godt

Hej allesammen.

Efter at have arbejdet som mekaniker i Hjallerup i mange år, så kan jeg nogle gade godt mærke et vi virkelig har haft travlt og det har været, som de kalder det i dag, stressende. Men det har jeg heldigvis lavet et godt middel i mod for lang tid siden og det koster slet ingen penge.

Lige så snart så snart jeg kommer hjem, så bliver jeg modtaget af min hund, som jeg har haft i fem år, og så ved han godt at vi skal over og gå tur i skoven. som ligger lige overfor hvor vi bor. Det har vi gjort lige siden at han var en lille hvalp og både han og jeg nyder det virkelig. Som et afstressende middel mod en til tider hektisk hverdag. så findes der bare ikke noget bedre. Her får jeg lige gennemgået dagen, tænk på hvad jeg skal i morgen og så er hovedet tømt til at vi skal hjem til min kone og have aftensmad.