Fritid og Hobby

Lidt godt fra gemmerne

Heysa!

Det er jo så småt ved at blive forår i Danmark, og jeg er lige så småt ved at blive varmere i mit dejlige danske hjerte.

Nu kan det jo heller ikke vare mange øjeblikke inden man allerede kan tage på stranden og i skoven. Arrrh okay, stranden er måske lige optimistisk nok, men som jeg før har sagt, så behøver man jo ikke bade eller slikke sol for at være på stranden.

En af mine helt store hobbyer er at finde rav, og jeg kan godt lige fortælle jer at jeg har et godt ravøje. Engang da jeg var en lille pjevs, var jeg i skoven med skolen, og der så jeg en ugle oppe i et træ, og jeg var den første der fik øje på den, og så sagde min lærer bare at jeg havde supersyn, så det var rimelig fedt jo.

Så får I heller ikke meget mere for den femogtyveøre! Eller det skulle da lige være en hjemmeside, hvor du kan læse om udvikling af Apps.

Sådan! Nu får I satme ikke mere før næste indlæg.