Børn, Fritid og Hobby

Lidt legetøj til lillesøster

Hejsa venner! Jeg skal godt nok lige ud og se, om jeg ikke kan finde noget rigtig godt legetøj til børn for det har jeg vist kommet til at love min lillesøster, og jeg kan overhovedet ikke få mig selv til at bryde det løfte, som jeg har givet hende.

Jeg tror faktisk lige at jeg kridter skoene nu, og så vil jeg se om jeg ikke kan komme ud og finde det legetøj. Jeg må nok også hellere tage min lillesøster med, så hun selv kan være med til at vælge det, som hun gerne vil have, så jeg ikke kommer til at vælge et eller andet, som hun ikke gider lege med – det ville godt nok være ret nederen, hvis hun bare slet ikke gider have det jeg køber til hende, hehe..

Jeg får faktisk helt lyst til at lege med legetøj igen, nu når jeg skal ud og købe noget.. Det var fandme tider dengang.

bumbum.. Nu vil jeg smutte lidt, for vi må hellere komme afsted, så vi kan nå at få hende hjem inden aftensmaden, ellers kan det godt være, at vores mor bliver lidt utilfreds 🙂