Ikke kategoriseret

Loftisolering i næste uge. Det bliver godt

Jeg glæder mig helt vildt til næste uge, for der skal vi have lavet noget loftisolering, og det er godt nok noget, som jeg ser frem til, kan jeg vist roligt sige jer. Det bliver simpelthen så godt, og jeg kan slet ikke vente. Altså, ikke fordi at jeg skal bruge det nu her, men det er dog rart at få det overstået, inden det bliver koldt. Jeg er altid forude, og det er en ting, som jeg er rigtig glad for, for det er ikke noget, som jeg altid har været. Jeg har nemlig tidligere haft det sådan, at jeg har haft rigtig svært ved at få ordnet tingene. Men nu gør jeg noget ved det, og det er noget, som jeg rigtig godt kan lide, og det gør at jeg har rigtig meget psykisk overskud, hvilket bare er rart.

Hav det godt, og så ses vi jo snart herinde igen. Det var alt herfra Hirtshals.