Have

Mandagens stormvejr

Så fik jeg endelig tid til at skrive et indlæg igen 🙂

Sikke en tur vi fik her i mandags. Jeg skal lige love for, at der var tryk på stormen i hele Danmark. Jeg troede egentlig at jeg havde været smart, og været ude for at beskære træerne der er ude i haven, og bundet trampolinen fast. Jeg er sikker på at det var en god idé at få træerne trimmet, for der skete slet ikke noget med træerne; de fik sig bare en ordenlig rystetur. Trampolinen skulle jeg derimod have været mere grundig med da jeg bandt den fast.
Skal lige love for at min trampolin fik en ordenlig flyvetur, og kom ind og besøge naboens have.

Det er da i hvert fald altid noget, at jeg ikke havde valgt at holde min fødselsdagsfest, med festudlejning og det hele den dag. Det kunne da have været en katastrofe. Jeg tvivler på at folk ville kunne komme, eller de ville i hvert fald ikke kunne komme hjem igen, og så skulle jeg have haft 30+ mennesker sovende i huset, og det tror jeg ikke lige ville være så smart.

storm

Fandt lige det der billed fra mandagens stormvejr. Jeg skal da lige love for at der har været tryk på. Jeg mindes kun én eneste gang i mit godt og vel 40-årige lange liv, at der har været et stormvejr magen til, og det var jo naturligvis i 99. Dengang hvor lindøkranen væltede. Puha, det var sagorneme også en voldsom omgang vi fik dengang. Det var også på grund af den storm, at jeg valgte at tage ud i haven i regnvejr og beskære mine træer, så ingen skulle komme til skade. Det ville da være det værste at vide, at man kunne have gjort noget.