Fritid og Hobby

Maskinudlejning et sted i Herning?

Halli hallo og rigtig glædelig midtvejs jul til jer alle sammen.

Hvis der er nogen der kunne tænke sig at hjælpe mig med at få en rigtig god jul, så må I meget gerne hjælpe til. Det drejer sig om at jeg gerne vil finde ud af, om man kan få god maskinudlejning et sted i Herning. Jeg har vist hørt om et sted, der hedder noget med Philbert entreprise, som skulle være ganske godt, men jeg ved bare ikke hvor det ligger. Hvis I kan hjælpe mig her, så vil jeg blive rigtig glad.

Er det egentlig nogen af jer derude, der ved hvorfor vi fejrer jul? For jeg ved det altså stadigvæk ikke helt. Jeg tror måske at jeg har fået det fortalt hvert år i 35 år, men det er som om at min hjerne ikke kan forstå at huske det, så nu spørger jeg lige igen, og hvis du kan forklare det som om jeg er fem år, så vil det være perfekt. Jeg er ikke helt så meget inde i det der kristendom. Jeg kan bare ikke rigtig se hvad julemanden har at gøre med jesus og sådan nogle der?

Vi ses!