Smykker

Masser af Kreoler.

Hej allesammen.

Da jeg for tre måneder siden fik nyt job, så begyndte jeg igen, at få tjek på min økonomi. Jeg har ellers i flere måneder måtte gå rundt og næsten sparer på alt. da jeg har en lille datter, der går i bårnehave, så gik mange af pengene til det og så tøj. Men nu har jeg endelig råd til at købe lidt til mig selv.

Nu er det ikke for at jeg skal ud og gå helt amok, men jeg ville gerne i denne måned købe en ny bluse og så et par pæne øreringe, se mere her, som jeg kan have på på arbejdet. Jeg har allerede været i et par butikker og kigge, men det var lige dyrt nok, så prøver jeg på nettet. Nu var jeg lige inde go se lidt i går aftes og der er godt nok meget at vælge i mellem. Jeg var inde og kigge tre steder og ret hurtigt fandt jeg dem som jeg godt kan lide. Så nu er de bestilt og så er det bare at vente på at de kommer.