Fritid og Hobby

Masser af udflugter Thailand

hej til jer allesammen.

Nu varer det kun lige to måneder, så skal jeg endelig sammen med min kæreste til Thailand igen. Ja, for mit vedkommende bliver det tredie gang, at jeg er dernede. Første gang var jeg nede på Phuket, lige som så mange andre Danskere har prøvet, men det bedste ved den tur var nok de to dage jeg brugte til at tage færgen over til Krabi på den anden side af  bugten.

Anden gang tog jeg så til Krabi, der bare har det hele og fik et værelse på et mindre hotel lige udenfor Ao Nang. Det her var virkelig anderledes fra Phuket, som er overfyldt med turister og en masse turist gøgl. Hele området er som en stor naturpark med masser af vidunderlige sandstrande, fantastiske tropeøer, klippehuler og den meget flotte mangrove i selve Krabi.

Men denne gang ar det så sammen med min kæreste og da hun er meget kunst og historie interesseret, så starter vi med to uger helt oppe i Chiang Mai i det nordlige Thailand. Som sagt så har jeg aldrig været der, men selv thaierne snakker meget om området deroppe, som meget rent og smukt. Der vil også være mange muligheder for rigtig spændende udflugter i området. Klik og læs meget mere i linket her.