Ikke kategoriseret

Mekaniker Vejle sover godt om natten

Der er ny på bloggen! Denne gang skal det omhandle en Mekaniker Vejle, som er begyndt at sove rigtig godt om natten. Dette ved jeg på baggrund af de opkald, jeg har fået fra vedkommende, som endelig er begyndt at lave et overskud i sit firma. Jeg er naturligvis utrolig glad på hans vegne og har i samme anledning sendt ham en buket røde roser og en bingo kurv med alt fra svesker og flæskesteg til pap vin og dadler. Sådan er jeg, for lige så snart jeg ser en person, der har det godt, ja, så går jeg igang med at glæde personen endnu ,mere for det er meningen med mit liv. Og den er der ingen, der kan tage fra mig. Jeg har det godt med mig selv, men det havde jeg ikke før. Før måtte jeg tage medicin for at få det bedre. Men alt det er fortid nu. Jeg elsker biler og min yndlings forhandler er den, jeg har linket til i Vejle!