Penge

Min dejlige og dejlige bil

Jeg er blevet nødsaget til at lade min gamle og ellers så trofaste bil lade livet. Det skete efter en god tur ud af landevejene, som den ellers igennem rigtig, rigtig mange år havde været vant til, så skete det umulige ellers, og bilen sagde bragt stop lige midt i det hele. Det var næsten en værdig måde, at bilen ladet livet på.

Nu skal jeg så ud og finde en ny bil, og det ved jeg sgu ikke helt, hvad jeg synes om, for ville faktisk allerhelst stadig have min gamle bil, men det kan ganske simpelt ikke betale sig økonomisk at få skidtet repareret. Så nu er jeg så nødt til at finde mig en anden bil. Det ender da sikkert også med, at jeg bliver lige så vild med den, som jeg var med min gamle.

Jeg tog ud for at få en skrotpræmie i Åbenrå, så lidt gode gerninger havde den gamle vogn da stadig i sig, da det gav en rigtig god og våd bytur, hvor jeg var ude og sige farvel til bilen med nogle gode venner, hehe. Det var godt nok hyggeligt.