Naturudstyr

Min dolk er sej

Hej alle sammen. Jeg er glad for at i læser med herinde,. det kan jeg altså godt fortælle jer. Det er en ting der er helt og aldeles sikkert, kan jeg godt lige fortælle jer. Det er helt sikkert, skipper. Haha, ej spøg til side.

 

Som i alle nok ved, så er jeg et naturmenneske, og det skal der ikke lægges skjul på, som vi siger. Det skal der ikke. Derfor vil jeg så også lige offentliggøre at jeg har købt en dolk, som jeg er rigtig glad for. Den kan i se her: http://www.natursporet.dk/29-knive. Alt for fedt. Den skal jeg bruge til at skære i kæppe og pinde med, og det er jo en ting som jeg elsker. at lave eksempelvis snobrødspinde, for det er jeg godt nok glad for. Det kan jeg godt lige fortælle jer, kan jeg sige. Og sådan noget. Haha, der gjorde jeg det igen.

 

Men altså, da jeg var knejt der havde jeg den sejeste Klean Kanteen, som jeg kan fortælle jer. Tutteluuuududududududu. Så havde vi lejrbål og snittede i pinde. Så hyggeren som noget kan være. Det vil jeg så gerne lige fortælle jer.

 

Ellers så vil jeg anbefale alle at købe en lommekniv, for det er altså ikke alle steder man må gå med dolk. men en lommekniv er totally lovlig at gå med, og det er jo egentlig rigtig fedt, kan jeg fortælle jer. Hehe. Vi ses snart igen!