Hårprodukter

Min Ønskeliste

Jeg har lige skrevet min ønskeseddel til min fødselsdag færdig. Af ting på listen står der blandt andet:

  1. Penge
  2. Ting og udstyr til min rejse
  3. Redken Shampoo
  4. Rejsetaske i rigtig læder

Det er lige nu min top tre over ting, som jeg ønsker mig rigtig meget. Jeg er endnu ikke helt sikker på, hvad for noget udstyr, som jeg kunne tænke mig til min rejse, men mange i min familie er helt vilde med at rejse rundt i verden på trekking og meget andet, så jeg er sikker på, at de nok skal finde noget smart, som jeg hel sikkert kommer til, at vil få brug for.

Redken

 

Det her er et mærke, som jeg er begyndt at være mere og mere glad for, da jeg synes det giver et utroligt godt resultat til mit hår. Det er ikke længe siden, at jeg begyndte  at bruge det, men allerede nu kan jeg sagtens mærke forskel, og det er en rigtig lækkert. Havde aldrig troet, at jeg ville kunne blive så glad for et specielt produkt, men jeg må sige, at jeg er meget begejstret for det, og kun kan anbefale det til alle mine læsere.

Jeg skal i hvert fald også have en masse med på min rejse, hvor jeg skal rundt omkring i verden i 4 mdr. Jeg aner jo ikke om jeg kan købe det nogen andre steder, så det er med at få tanket op, inden jeg rykker pløkkerne op af jorden, og rejser ud i den store dejlige verden.