Tøj

Mit barnebarns fremtid

Min søns datter har fødselsdag her på søndag, og jeg har været ude og købe nogle forskellige karl-a strømper (http://migogminsoster.dk/karl-a/140-karl-a-strompebukser-gra-meleret-103.html) i mange farver, det var det hun ønskede sig sagde min søn. Hun bliver 3 år og det er helt utrolig at hun vokser så hurtigt, og det er det fedeste i verden at se hende vokse op. Jeg glæder mig allerede til at se hende som voksen og begynde på sin uddannelse.

Jeg har lavet en børneopsparing til hende, så hun har råd til et indskud til en lejlighed når hun skal flytte engang. Jeg håber at hun bliver ligesom sin far, velopdragende, venlige overfor alle og går op i sin skole, for det kommer man altså længst med. Det er også derfor at jeg vil give hende penge til et indskud, så hun ikke skal knokle for at få penge til det. Men jeg håber nu at hun stadig spare en del penge op imens hun går i gymnasium, for det er nemt når hun bor hjemme og får SU, så er der nemlig penge til at rejse hvis hun har lyst til det.