Penge

Mit store københavnereventyr

Jeg skal starte på ny uddannelse her til sommer, og i den anledning er jeg flyttet til København, da det er der, at jeg skal studere. Jeg glæder mig som en sindssyg til at komme derover og komme igang med at møde nye mennesker, og selvfølgelig lære en masse nyttige ting på min uddannelse.

Jeg kender ikke rigtig nogen derover, så jeg er lidt på bar bund til at starte med, men det gør mig nu ikke så meget, for jeg skal nok hurtigt finde nogle fede mennesker derover. JEg har taget et lån som du kan læse mere om her: http://www.billigste-laan-under-25.dk/laan-20-aar, som en lille startkapital til det nye kapitel her i mit liv. Det gør mig ikke så meget, at jeg er blevet nødt til at tage mig et lån, for jeg vil sgu egentlig hellere have det ordenligt og fedt lige nu, og så tænke på de lidt mere kedelige ting lidt senere.

Jeg fik jo som sagt taget mig sådan et billigt ekspress lån, der gør at jeg er i stand til at klare mig lidt og stå på egne ben over i hovedstaden til at starte med. Men jeg skal nok følge lidt op på mit eventyr derover i storbyen herinde, så bare følg med!