Fritid og Hobby, Hårprodukter

MoroccanOil + sneslynge

Hejsa venner. I dag vil jeg lige skrive lidt forskelligt om hvad jeg har lavet i dag.
Det har været en alt for steneren dag i dag. Kan faktisk næsten overhovedet ikke holde ud. Arbejdet i det har i den grad været noget af en kedelig fornøjelse. Er så småt ved at blive skør i bolden af det jeg laver. Jeg tror faktisk ikke, at man kan få et job der er mere ensformigt.

Men heldigvis så arbejder man jo ikke hele dagen, så jeg har også været ude og købe lidt forskelligt halløj. Det er blandt andet blevet til noget lækkert til MoroccanOil til håret,, som jeg har hørt fra nogle venner, at det bare skulle være rigtig godt. Ud over det, så blev det også til lidt nyt tøj, eller et stykke nyt tøj, som var en t-shirt, som jeg ikke lige kunne lade være med at købe, selvom jeg ved, at jeg slet ikke har penge til at købe alt sådan noget.

Derefter sluttede dagen alligevel okay, for jeg tog lige i biografen for at se den der nye Taken 2, som faktisk var rigtig god. Den kan jeg godt anbefale, at man tager ind og ser, for den er sgu okay. Den minder en del om den første, altså plottet, men 1’eren var jo også god, så det gør mig ikke noget, hehe. Og så er ham Liam Neeson jo også bare for sej. God skuespillere, ja det er han i hvert fald også. Kan I nu have det godt, så tror jeg lige, at jeg vil tage ud og drukne mig i bajere. Læs mere om sneslynge her.