Friluftsliv

Mudder og pletter og Passero tøj

Hmm.. Mine børn har været i skoven med institutionen hele dagen, og nu kommer de hjem med en masse masse pletter og mudder rester over det hele. Det er lidt for irriterende, jeg tror faktisk at det er blevet så snavset at det er lige til at kyle ud. Øv.

 

Nå men det gør måske ikke så meget, for her på det seneste har jeg set meget på børnetøj online og jeg finder faktisk en masse som jeg får helt lyst til at købe til ungerne. Jeg har blandt andet kigget en del inde på hjemmesiden her. Det kunne være at jeg skulle hente tøserne, så kunne de selv får lov til at sidde og kigge siderne igennem som jeg har fundet frem og bookmarket.

 

De er jo også så store så de godt selv kan vælge, dog skal jeg lige godkende det så de ikke finder voksen tøj, men det sker jo kun når vi er ude i butikkerne.