Friluftsliv, Håndværk

Murer og skov ved Struer

Så er der knald på bloggen igen. Jeg har lige besluttet mig for, at jeg mindst vil skrive ét indlæg pr. dag, og hvis jeg glemmer det, så skal jeg løbe ti kilometer. Og jeg hader at løbe, men tror heller ikke at jeg kommer til det, men jeg kan jo altid lige skræmme mig selv lidt måske..

Jeg kunne godt tænke mig at komme ud og kigge lidt på nogle skove nu her. Jeg har hørt en lille fugl synge om at der skulle være nogle flotte nogle ved Struer, men jeg ved det faktisk ikke helt, det kan også bare være det er nogen der tager gas på mig..

De fleste af mine venner ved, at jeg ikke aner noget som helst om geografi og sådan noget, så jeg ved faktisk ikke om der er nogle skove der…

En af mine venner sagde at jeg skulle tjekke den her hjemmeside ud – det er en hjemmeside for nogle murere fra Holstebro og Struer.