VVS

Næste uge bliver bedre

Det kunne være rart hvis jeg kunne finde vvs installatør i Slagelse, men jeg har smidt min telefonbog ud og der er ikke noget internet i lejligheden, så det er lidt pres med at finde en vvs mand til at ordne min kloak, for jeg har problemer med at trække ud og når jeg er i bad, så løber vandet ikke ud. Så jeg glæder mig til i morgen, når det bliver mandag så jeg kan få ringet til en vvs mand, og få ordnet kloakken hurtigst muligt.

Uheldig situation

Jeg skulle have holdt en lille pige sammenkomst her i fredags, men det blev jeg nødt til at aflyse fordi at jeg ikke ville have at pigerne, skulle hjem til mig når kloakken ikke virkede, for det ville være lidt ulækkert synes jeg. Alle pigerene var heldigvis meget forstående for min situation og sagde at vi bare gjorde det i næste uge. Jeg glæder mig  til at vi skal holde den pige aften, for det er lang tid siden at vi har haft det, så nu er det ved at være tid.