Kørekort

Nu har jeg fundet den rigtige køreskole i Århus

Så skulle det hele være på plads. jeg har over længere til sparet sammen til at jeg kan tage et kørekort, klik og læs mere her: http://www.parkalle-koreskole.dk/korekort-i-aarhus. Jeg har også langt om længe fundet den rette køreskole og det tog et stykke tid. Grunden til dette er, at min veninde for et lille års tid siden også skulle erhverve sit kørekort.

Det hele startede egentligt ret godt og hun var glad for at være kommet i gang. men som tiden skred frem, så begyndte han at glemme aftaler, hun fik aldrig sine bøger til teori undervisning og da han så toppede den med at møde op fuld til en køretime, så havde hun bare fået nok og politianmelte ham. Det tog hende næsten et år inden, at hun fik sine penge tilbage.

men hun fik kortet hos en anden og nu er det min tur. Jeg har tjekket flere ting omkring der hvor jeg vil tage mit og der fimdes kun gode anmeldelser om ham på nettet.