Kørekort

Nu skal jeg have kørekort

Hey venner! hehe. Jeg har lige lånt min bror, Benny Normanns blog så jeg lige kan skrive noget, som jeg rigtig gerne lige vil fortælle folk om.

Det er fordi, at jeg lige er begyndt at tage kørekort her i Nørresundby og det bliver rigtig sjovt. Så skal jeg bare lige så snart, at jeg har fået mit kørekort ud og se om jeg kan få lov til at låne min brors bil, hæ hæ, det får jeg garantrisse ikke lov til, men så plager jeg ham bare hele tiden, indtil han bliver nødt til at give mig lov.

Jeg kan slet ikke vente på, at jeg får mit kørekort. Det bliver det sjoveste i hele verden. JEg har bare gået og ventet på, at jeg kunne få lov til at starte åp sådan en køreskole. Nå, men jeg må hellere lige smutte af computeren, inden min bror opdager, at jeg er hoppet ind på hans elskede blog for at skirve. Det har jeg gjort før, og det blev han ikke glad for 🙂 hæ hæ hæ