Friluftsliv, Ikke kategoriseret

Nu varer det ikke længe.

hej

da jeg i foråret blev bedt om at lave et højbed til min kone, så havde jeg virkeligt meget at lave på det tidspunkt, hvor jeg var ved at sætte hegn op i hele haven. Men jeg tog mig alligevel sammen og fik det lavet og i dag, hvor vi snart skal til at høste i det til vinteren. så er jeg meget glad for det.

Nu går vi nemlig også meget op i at lave med og til vinter har vi tilmeldt os et kursus i Thailandsk madlavning og her bruger man rigtig mange grøntsager. Der brugen også mange spændende krydderurter og alt sammen har min kone så prøvet af få frem i vores have her i sommers. Nu skal vi bare have det hele op af jorden og så skal det vaskes, skrælles og puttes i poser. Så er det bare med at få det i fryseren og så er der gode økologiske grøntsager og urter til hele vinteren.