Friluftsliv

Nu vil jeg overraske hende.

hej

Normalt plejer vi ikke at gøre det helt store ud af vores fødselsdage, men da hun bliver 35 år denne gang og allerede er begyndt at fable om at hun føler sig gammel, så har jeg besluttet mig for at lave en lidt ekstra speciel dag ud af det for hende. Jeg har været ude og købe en rigtig frokost kurv og da vi begge holder utroligt meget af at tage ud i skoven, så har jeg været nede hos vores lokale slagter og bedt ham om at pakke den perfekte frokostkurv til os. den var han helt med på.

Desuden har jeg også på nettet for et godt stykke tid siden fundet et Womens bracelets til hende i sølv, som jeg ved at hun vil blive meget glad for. Det hele skal så pakkes i bilen og så vil jeg fortælle hende at vi kan tage poå den lokale resturent om aftenen, hvor jeg har bestilt bord. Nu hæber jeg virkelig at hun er med på at tage i skoven med mig og at det ikke regner.