ferie

Nyttig hjælp fra en Låsesmed i Køge.

Hej.

Det er simpelthen typisk for mig at den første dag i min ferie, så smækker jeg mig ude af min lejlighed og kan ikke komme ind igen, da mine reservenøgler er hos mine forældre, som er på ferie i Skagen. Det startede ellers fint med at jeg kunne sove længe om morgenen og efter et godt mogenmåltid, så tog jeg og hunden over i skoven og gik en dejlig lang tur og jeg havde lige begyndt at vende mig til at have ferie og kunne slappe af, indtil at vi igen stod hjemme foran hoveddøren og jeg ingen nøgler havde.

Jeg var virkelig ved at komme helt op i det røde felt i bare ærgelse, men valgte i sidste øjeblik at ryste på skulderne og så gå ind til min nabo og ringe efter hjælp. det tog ikke låsesmeden mere end to minutter at lukke mig ind og efter at jeg havde vist ham id og mine nøgler der lå på bordet i gangen, så fik jeg lov til at slippe omkring 500,-. Se mere her.

Jeg er nu ganske overbevist om at det er sidste gang at jeg laver det stunt, da det kostede kassen, nå men det er jo ferie, så pyt med det.